Andre hageredskaper - Hageredskaper.no

De Wit Hageredskaper

DE WIT -  HÅNDVERK SIDEN 1898 - BÆREKRAFTIG OG MILJØVENNLIG

- vi tør påstå at dette er de mest bærekraftige redskapene i handelen!

DeWit Hageredskaper er førsteklasses hageredskaper produsert hos familiebedriften DeWit Gardentools i Grooningen i Nederland. Siden 1898 har familien drevet smia, som nå leverer hageredskap i en kvalitet som varer livet ut, det er fantastisk å jobbe med og det er bærekraftig produsert.

Redskapene er smidd delvis for hånd, delvis som et samarbeid mellom mann og maskin. Stålet, boronstål fra Sverige, er et høykvalitetsstål som herdes og slipes skarpt under produksjonen. Alle redskapene kan slipes opp ved behov. Skaft og håndtak produseres også i egen trevarefabrikk, av asketrær som vokser lokalt. Hele produktet, og restmaterialer i produksjonen, er 100% resirkulerbare, og med produksjonen i Nederland, som nå er elektrifisert med solceller, gjør dette sannsynligvis DeWit til den mest bærekraftige redskapsprodusenten for Europa. De er så sikre på kvaliteten, at de ved riktig bruk gir livstidsgaranti på stålet!

Helt siden 1898 har navnet DeWit vært synonymt med godt håndverk, god kvalitet og pålitelighet. En hollandsk familiebedrift som kombinerer håndverk med tradisjon. En bedrift som ikke er redd for innovasjon. Å velge DeWit er en garanti for den beste kvaliteten og det største utvalget i smidd hageredskap!

Riktig redskap er halve jobben!

Viser 1 til 16 av 128 (8 sider)