Spork - Hageredskaper.no

Spork - den originale!

  • Produsent: DeWit
  • Modell: 8305
  • Tilgjengelighet: På lager

  • Kr. 1.299,-
  • Ekskl. mva: Kr. 1.039,-0 produktomtaler / Skriv produktomtale


Sporken er et flott hageredskap! Brukes til graving, lufting og skjæring. Har 3 skarpe spisser smidd som kniver. Er en "hybrid" mellom spade og greip - få fordelen i fra begge. Spork = spoon + fork. Har du hard jord, eller vanskelige røtter som må kuttes er også sporken perfekt. Spesielt god på leirjord, jorda fester seg ikke til sporken, slik den gjør til en spade. Laget i svensk kvalitetsstål, med FSC-sertifisert ask i skaftet, produsert på fabrikken i Nederland.

Lengde: 112cm

Bredde: 16cm

Dybde: 4cm

Skyll av redskapen etter bruk og oppbevar det tørt, så har du det for alltid! Kan også settes inn med litt olje før vinterlagring.

 

HISTORIEN OM SPORK

Sporkens opphavsmann er den engelske hageentusiasten Robert Todd fra Oxford.  

Ideen til Sporken kom da Todd holdt på å jobbe i en gjenstridig leirjord i sin hage. Under arbeidet måtte Todd hele tiden skifte mellom en spade og et greip. Leirjorden klebret seg til spaden og gjorde den tung og langsom å jobbe med, greipet var greit å bruke for å løsne jorden, men var uegnet til at fjerne den. I sin frustrasjon over det utakknemmelige arbeidet, ble Todd oppsatt på at utvikle et bedre redskap til oppgaven. 

Etter mange timer ved arbeidsbordet i skuret sitt og mange praktiske forsøk i hagen, kom Todd frem til en prototype, som hadde de beste egenskapene både fra spaden og fra greipet. (SPORK: SPade+fORK)

I 2006 fant Todd i DeWit, etter flere års søken, den idelle samarbeidspartner. Sammen med DeWit kom de frem til det kvalitetsredskap det er i dag, og produktet er blitt suksess blandt hagefolk overalt.

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra

Relaterte produkter

Nøkkelord: spork, dewit, spade, greip, gaffel, spoonfork, grave, røtter, leirjord