Hagedesign - Hageredskaper.no

Hagedesign

Har du drømmer for hagen eller uteplassen, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Har du en balkong eller veranda som du skulle ønske var flottere og frodigere? Kanskje du drømmer om et drivhus hvor du kan dyrke dine egne grønnsaker, men du vet ikke hvordan. Da kan det være et alternativ å kontakte meg. Jeg tilbyr hjelp med alt fra planlegging til gjennomføring.

Trinn 1: Planlegging​

Jeg kommer på befaring i hagen deres, vi snakker sammen om ønsker og behov, om hvilke forutsetninger og ambisjoner dere har for hagen. Vi diskuterer hagestiler, farger og plantevalg. 

Trinn 2: Gjennomføring

Jeg tegner en hageplan som dere enten kan utføre selv, eller jeg kan utføre i samarbeid med lokale anleggsgartnere.

Trinn 3: Resultat​​

Dere får den hagen dere ønsker dere, den er tilpasset deres behov og ambisjoner! En hage dere kan leve med og i, som gir dere glede og økt livskvalitet!

 

HAGEPRAT

Vi går en tur i hagen, kikker og diskuterer. Ser på muligheter og forbedringer. Jeg kommer med forslag og anbefalinger underveis. Kun muntlig overlevering. Reise er inkludert i prisen innen Vestfold.

Pris : kr 1900

HAGEPLAN

Jeg kommer på befaring, vi diskuterer og planlegger ut fra deres drømmer og behov. Planen tar hensyn til deres muligheter og ambisjonsnivå. Dere mottar en tegnet hageplan med planteliste. Prisen inkluderer befaring og reise innen Vestfold.

Pris: fra kr 9000

HAGEOPPDRAG

Få en ny hage, fiks ferdig! Dette er en totalpakke med alt fra befaring, planlegging, diskusjon, tegninger, plantelister, gjennomføring i samarbeid med anleggsgartnere, samt kvalitetssikring. Dette er et arbeid som betales etter timer, eller på anbud.

Pris pr time: kr 600

Les mer: Lilleskagen Hagedesign

 


Det finnes ingen produkter i denne kategorien.