Midispork - Hageredskaper.no

Midispork 40 cm skaft

  • Produsent: DeWit
  • Modell: 8329
  • Tilgjengelighet: På lager

  • Kr. 749,-
  • Ekskl. mva: Kr. 599,-0 produktomtaler / Skriv produktomtale


En mellomstor spork med 40 cm skaft. God til deling av mindre til mellomstore stauder. Sporkens utforming gjør at den både graver og kutter røtter på en gang. En fantastisk redskap i hagen. Spesielt god på leirjord, jorda fester seg ikke til sporken, slik den gjør til en spade.

Produsert i Holland, av svensk kvalitetsstål og med slovakisk FSC-sertifisert ask i skaftet.

Lengde: 60cm

Bredde: 10cm

Dybde: 5cm

 

HISTORIEN OM SPORK

Sporkens opphavsmann er den engelske hageentusiasten Robert Todd fra Oxford.  

Ideen til Sporken kom da Todd holdt på å jobbe i en gjenstridig leirjord i sin hage. Under arbeidet måtte Todd hele tiden skifte mellom en spade og et greip. Leirjorden klebret seg til spaden og gjorde den tung og langsom å jobbe med, greipet var greit å bruke for å løsne jorden, men var uegnet til at fjerne den. I sin frustrasjon over det utakknemmelige arbeidet, ble Todd oppsatt på at utvikle et bedre redskap til oppgaven. 

Etter mange timer ved arbeidsbordet i skuret sitt og mange praktiske forsøk i hagen, kom Todd frem til en prototype, som hadde de beste egenskapene både fra spaden og fra greipet (SPORK: SPade+fORK).

I 2006 fant Todd i DeWit, etter flere års søken, den idelle samarbeidspartner. Sammen med DeWit kom de frem til det kvalitetsredskap det er i dag, og produktet er blitt suksess blandt hagefolk overalt.

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra

Relaterte produkter

Nøkkelord: spork, hageredskaper, hageredskap, planting