Om oss

Hageredskaper.no ble etablert som nettbutikk i 2007. Bakgrunnen for opprettelsen var et savn etter hageredskaper av høy kvalitet. I handelen var det umulig å oppdrive redskaper slik de fantes i "gode gamle dager" hvor kvaliteten var det som var viktigst. DeWit sine redskaper er smidd for hånd.

Godt redskap gir økt arbeidslyst. DeWit sine tradisjonsrike redskaper har gitt nytt liv til hagen og vedlikeholdet går som en lek. DeWit er nå en fjerdegenerasjons familiebedrift lokalisert nord i Nederland. De holder fast på gode arbeidsvilkår for sine ansatte og har unngått utflagging av produksjonen til Østen som så godt som alle andre hageredskapsprodusenter har gjort. De mener at så lenge de kan slå alle på kvalitet er det "liv laga" å drive smed produksjon i Europa. I hovedsak er det håndarbeidet og stålblandingen som er unik. De Wit kjøper høykvalitets stål fra Sverige. Skaftet produseres av FSC-sertifikert ask fra Slovakia. 

Nå er også nettbutikken utvidet med andre produkter relatert til hagen, blant annet Emma Sjödins fantastiske, grafiske trykk på naturmaterialer!

Det norske agenturet og nettbutikken Hageredskaper.no innehas av Lilleskagen AS, Lilleskagveien 47, 3148 Hvasser, post@lilleskagen.no, mobil: 95946622, orgnr: 920 672 469 ved Marianne Strøm.